Znáte to, do místnosti vejde krásná žena a Vy přemýšlíte, jak to udělala. Co je první co Vás napadne? Ať Vás napadá cokoliv, prosím uvědomte si, že

krása je v každé z nás, jen ji stačí objevit

Objevíme ji však jen za dvou podmínek, měly bychom být šťastné a měly bychom se milovat, takové jaké jsme, bez podmínek.

Naše osobní štěstí je otázkou priorit – buď chceme být šťastné, nebo ne, nikdo a nic kromě nás, nás šťastné neudělá. Milovat se… jak Vám zní tato věta? Většina z nás se jí brání, zní nám hloupě, nebo snad naprosto nesmyslně. Ale mít se opravdu ráda, bez toho aniž bych musela zhubnout, přibrat, přebarvit si vlasy, starat se víc o pleť a nevím co ještě, je základem pro naši krásu. Žena, která se miluje, tak se o sebe stará, stravuje se zdravě, dopřeje si odpočinek a třeba další vzdělání. Tato žena bývá zpravidla velmi krásná a spokojená.

Dalším prvkem naší celkové krásy je náš styl, to jak chceme na své okolí působit. Oděv a obuv jsou, tak našimi hlavními doplňky a z pravidla prvním komunikačním kanálem mezi námi a okolím. Slovo doplněk jsem použila schválně. Jsou ženy, které nosí krásné šaty se stylovými lodičkami, ale něco nám na nich schází, je to právě vnitřní krása. Důležité je nalézt obojí – styl i vnitřní krásu.

Ve spoustě z nás je také zakotveno dogma KRÁSNÉ = NEDOSTUPNÉ. Já osobně preferuji spojení KRÁSNÉ a KVALITNÍ. Zamyslete se nad složením Vašeho šat / botníku. Já osobně preferuji pár kvalitních kousků doplněných o pár módních výstřelků. Jsem si vědomá toho, že pokud toužím po kvalitních věcech, tak si musím připlatit, ale když si spočítám, jak dlouho mě slouží, tak jsou k nezaplacení.

Pokud stále hledáte svůj styl, zkuste osobní konzultaci se stylistkou, možná Vám jen stačí malinko popostrčit.