Aura lídra je jednou z klíčových vlastností úspěšných lidí. Lídři jsou rozhodní, sebevědomí a vždy upravení. Jejich rozhodné vystupování je vždy postaveno na sebevědomí a upraveném zevnějšku.

Úspěšní lidé jsou elegantní, šik, mají pěstěné ruce a nehty, upravené vlasy, pěkné zuby a v případě ženy dokonalý make-up. Aura lídra zahrnuje jeho vědomosti, schopnosti a zkušenosti, jeho postoj, schopnost vystupovat na veřejnosti spolu s atraktivním stylem a zevnějškem. Člověk s takovýmto vystupováním vyzařuje energii, zaujme, vyčnívá z řady, dívá se partnerům přímo do očí a komunikuje efektivně.

Vaše pracovní úspěchy závisí i na tom, jak se oblékáte a jak dokážete prodat svou image. Zaměstnanci si často stěžují, že i když mají hned několik předpokladů na řídící pozici, povýšení je vždy mine. Je to však tím, jak v práci působí. Šaty, které nesedí nebo jsou pokrčené, skvrny, chaos na pracovním stole signalizují nedůslednost a nedostatek pozornosti detailům.

Chcete-li být úspěšnými lídry, musíte tak působit, ještě před tím, než se jimi stanete.

Znáte ty věčné výmluvy – začnu se o sebe starat, až zhubnu pár kil, až vyrostou děti, až když mě povýší. Realita je taková, všichni máme něco důležitějšího než se o sebe starat, dokud nám nedojde, že starat se o sebe, je také důležité.

Zamyslete se, kdy se cítíte nejlépe. Ano je to v situacích, kdy vypadáte skvěle. Sebevědomí je jeden z nejdůležitějších aspektů v našem životě, díky němu dokážeme prosazovat své nápady a plnit si své sny. Pokud si nevíte rady se svým stylem a potřebujete podat pomocnou ruku, nebojte se využít služeb profesionála. Osobní stylistka Vám pomůže najít Váš styl, vybudovat Vaše sebevědomí a připraví Vás na Vaše povýšení.

Pokud stále váháte a nevíte si rady, využijte našich služeb osobního stylisty, sama budete překvapená, jak Váš vzhled působí na Vaše okolí. Vytvořím Vám Váš pracovní šatník na míru, který bude respektovat a vyzdvihovat Vaši osobnost.