Pokud si na sebe obléknete cokoliv koženého (či koženkového), vždy se budete cítit sexy a budete tak i vypadat.

Kůže byla vždy jakýmsi znamením rebelie.

Nosí ji motorkáři, snad všechny rockové hvězdy, celebrity. Kůže je prostě módní stálicí v šatnících mužů i žen, všech věkových kategorií.

Naprostým základem je kožený křivák. Lze jej nakombinovat na tisíce způsobů. Můžete si jej jen tak hodit přes ramena k rozevlátým letním šatům, nebo klidně ke sportovnímu looku. Možností je opravdu mnoho.

Kožené kalhoty či sukně jsou podobně univerzální, ale zde už je potřeba si dát pozor na to, jak tyto kousky kombinovat, aby jste nevypadali vulgárně.

S čím je kombinovat?

Vypadají báječně s košilemi, krajkou, nebo třeba džínovinou. Ke kalhotám si můžete obléci, například letní košilové šaty, nebo obyčejné tílko a přes něj ještě přehodit barevné kimono. Na schůzku je stačí doplnit sakem.

Čemu se naopak vyhnout obloukem?

Kožené kalhoty noste pouze v chladnějších měsících, nebo by se Vám také mohlo stát, že už je z těla jen tak nesundáte 🙂 Věřte mi, vím o čem mluvím! 🙂

Pokud zvolíte kalhoty, jež postavu obepínají, vzdejte se crop topů, zvířecích vzorů či křiklavě červené barvy.

Pokud máte raději sukně, tak s pouzdrovou chybu neuděláte. Je velmi slušivá a působí mnohem více sofistikovaně, než třeba mini, či áčková v délce do půli stehen.

U těch, už je opět potřeba zvážit, co si obléct navrch, pozornost je třeba věnovat také doplňkům. Doporučuji kombinovat například s rolákem, pleteninou, klidně i obyčejným tričkem, ale držte se pravidla, když ukáži nohy, vrch raději zahalím :-).

Co se týče doplňků, nemusí být nutně nijak výrazné a šperky raději šetřete.

Méně je někdy více 🙂

Využijte služeb osobní módní stylistky a proměňte sebe a svůj šatník. Módní stylistka vám poradí, jak nechat vyniknout vaší ženskost a krásu. Sestaví vám efektivní šatník na míru, nebo za vás nakoupí efektivně, rychle a tak, aby vám kvalitní kousky skutečně lichotily.

A k tomu všemu vás naše profesionální make-up artistka provede krok za krokem líčením a nenechá vás šlápnout vedle.

Autor: Lucie Gálková, módní osobní stylistka z Brna