Proč nosit právě kimono? Protože je prostě skvělé! Tento tradiční japonský oděv není ve světě módy žádnou novinkou, již několikrát se objevilo na světových přehlídkách a proniklo i do běžné konfekce.

Většinou jej nosíme pouze v létě přes plavky, no osobní módní stylistka vás přesvědčí o tom, že je to ale velká škoda! A nejen ona. Přesvědčily nás už o tom i celebrity jako Jennifer Lopez, Jessica Alba, Katie Holmes a další, jež kimona už dávno nosí nejen na pláži.

A pokud vás třeba i trápí, kila navíc, nebo potřebujete zamaskovat výraznější partie, tak je kimono skvělým pomocníkem! V sekundě zamaskuje větší zadeček, široké boky jsou minulostí a ještě v něm vypadáte vyšší. A co víc si přát?! Vašemu outfitu vždy dodá šťávu a navíc jej můžete nosit od léta do podzimu.

Já jej nejraději nosím s džínami a obyčejným tílkem. Doporučuji si pořídit barevnou variantu, tu pak můžete libovolně kombinovat s jednobarevnými a jednoduchými kousky. Váš outfit už nikdy nebude nudný a fádní

Pokud i nadále váháte nad tímto kouskem, nebo jestli je kimono přesně to, co by ve vašem šatníku nemělo chybět, nepojte se požádat o pomoc naše stylistky. Naše módní stylistky působí v Praze, Brně a Olomouci. Zarezervujte si osobní konzultaci nebo si objednejte nákupy se stylistkou. Potřebujete vytřídit šatník? Žádný problém. Osobní módní stylistky se o to postarají.

autor článku: Lucie Gálková, osobní módní stylistka pro Brno